Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află în Okurcalar în imediata apropiere față de plajă, în centrul localității Okurcalar și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 80 de km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 270 de camere, 8 Suite Junior, 22 de suite și 223 de camere duble într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 3 etaje. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

În una din cele 3 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și baschet și contra cost minigolf. Oferta de sporturi acvatice include aqua-fitness, iar contra unei taxe - plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost bowling. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină).

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie