Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Antalya la doar 10 m de mare pe o stradă principală. Până în centru sunt cca 2 km. După aproximativ 20 de km se poate ajunge la aeroportul Antalya (AYT).

Dotări

În anul 2018 hotelul a fost modernizat. Cele 227 de camere sunt împărțite pe 13 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și baschet. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie