Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Marvel este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 100 m de plaja si la 3,5 km de centru.

Facilități hotel

Marvel Hotel ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24/7, birou schimb valutar, seif la receptie (contra cost), rent a car, spalatorie (contra cost), piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii, 2 restaurante principale cu terasa (Bendida si Ambrosia), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit), bar la piscina, lobby bar, coafor (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), mini market, asistenta medicala (contra cost), sala de conferinte, baby cot (gratuit, la cerere), programe de animatie pentru copii, parcare (nesupravegheata, contra cost). Hotelul accepta animale de companie (max. 5 kg, contra cost, necesita confirmare in prealabil de la hotel).

Facilități camere

Toate camerele dispun de Wi-Fi gratuit, aer conditionat, baie cu dus si cada, uscator de par, balcon, telefon, mini bar, TV cu programe prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
AC ( aer conditionat )

Locatie