Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO HOTEL SUNNY BEACH


Descriere



Localizare

Hotelul Flamingo este situat în partea vestică a stațiunii Sunny Beach, la 350 de metri de plajă și la 1.5 km de centru.     

Facilitati Hotel

Renovat în anul 2020, hotelul Flamingo pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: recepție 24 ore, piscină exterioară, șezlonguri și umbrele la piscină, piscină cu secțiune pentru copii, bar la piscină, restaurant, lobby bar, pool bar, cafenea, saună, fitness, masaj, seif la recepție (contra cost), spălătorie, magazine, birou de schimb valutar, parcare (gratuit), restaurant principal, seif la recepție (contra cost), sală de jocuri, Wi-Fi în zona recepției (gratuit), Wi-Fi în camere (contra cost), spălătorie (contra cost), pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), loc de joacă pentru copii, asistență medicală (contra cost), saună (contra cost), fitness (gratuit), parcare (contra cost, nesupravegheată). Hotelul nu acceptă animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, TV cu programe prin satelit, Wi-Fi (contra cost), telefon (contra cost), baie cu duș și uscător de păr, balcon. Camerele au vedere la piscină sau la parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie