Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Sofia este localizat in Nisipurile de Aur, la aproximativ 150 de metri de plaja si 600 de metri de centrul statiunii. In imediata vecinatate, oaspetii pot regasi supermarket-uri si farmacii.

Facilitati hotel

Hotelul Sofia pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit, lifturi, restaurant principal, restaurant a la carte, 3 baruri (lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja), aer conditionat, seif la receptie (contra cost), birou schimb valutar, spalatorie (contra cost), room service (contra cost), piscina cu sectiune speciala pentru copii, plaja privata, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si la plaja (in limita disponibilitatii), programe de animatie, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini disco, tenis de masa, darts, volei pe plaja, fitness in aer liber, masaj (contra cost), asistenta medicala (contra cost), coafor (contra cost), mini golf (contra cost), sala de intalniri (contra cost), rent a car (contra cost), parcare nesupravegheata (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, televizor LCD, telefon, mini bar (contra cost), aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car

Locatie