Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOYA PARK COMPLEX HOTEL


Descriere



Localizare

Localizat in Nisipurile de Aur, Joya Park Complex este situat la 350-450 metri de plaja, la 150 de metri de centrul statiunii si la 50 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz.

Facilitati hotel

Joya Park Complex pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: lifturi, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, restaurant, lobby bar, bar la piscina, fitness, masaj, loc de joaca pentru copii, room service, seif, rent a car, camera de depozitare a bagajelor, servicii de curatatorie si spalatorie, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, teren de tenis, posibilitatea de organizare gratar in stil bulgaresc,  loc de joaca pentru copii, parcare (contra cost), asistenta medicala.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, aer conditionat, mini bar, telefon, televizor cu programe prin cablu, Wi-Fi, baie cu dus sau cada si uscator de par. Apartamentele dispun de chicineta complet utilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Permite animale de companie
Recepție 24h

Locatie