Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Sun


Descriere

Hotelul Sun este situat în stațiunea Polichrono, pe brațul Kassandra, la aproximativ 60 m de plajă și la câteva minute de mers pe jos de centrul stațiunii unde se gasesc magazine, taverne și baruri. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Localizare

Hotelul Sun este situat in statiunea Polichrono, pe bratul Kassandra, la aproximativ 60 m de plaja si la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii unde se gasesc magazine, taverne si baruri. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul Sun dispune de recepție, salon pentru mic dejun, bar, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele gratuite, acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, seif (gratuit). La aproximativ 200 m de hotel se află o parcare publică gratuită. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Plaja: Plaja publica cu nisip si pietricele se afla la 60 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere

Toate camerele, complet renovate, sunt dotate cu 2 paturi ce permit cazarea a 2 persoane (camere cu 2 paturi single, 0,90x2,00) sau a 3 persoane (2 paturi single si un extrabed), grup sanitar propriu cu duș și uscător de păr, minifrigider (gratuit), TV, telefon, aer condiționat (gratuit), balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Camera pentru bagaje
Bar
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie