Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hill Top este situat in statiunea Hanioti, recomandata pentru familii cu copii, dar si pentru tineri care doresc sa aibe parte de nenumarate posibilitati de distractie. Plaja din Hanioti este lunga, cu nisip alb, in unele portiuni amestecata cu pietricele.

Localizare
Hilltop este un hotel mic (50 de camere) care a fost construit si este intretinut de o familie greco-americana.Hilltop este un hotel de 3 stele renovat in 2014, situat in statiunea Hanioti, pe bratul Kassandra din Halkidiki. Este amplasat la doar cateva minute de mers pe jos de magazine si la aproximativ 700 m de plaja. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Facilitati hotel
Hotelul Hilltop dispune de receptie 24 h, restaurant, bar principal, snack bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, acces Wi-Fi in spatiile publice gratuit, seif, parcare gratuita pentru oaspetii hotelului, casa de schimb valutar, spalatorie. Facilitati copii: Piscina in aer liber, loc de joaca.Plaja: Plaja publica cu nisip si pietricele se afla la 700 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit in lunile iulie si august), TV prin satelit, telefon direct, minifrigider (gratuit), baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )

Locatie