Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Halkidiki Palace 4*, renovat in 2012, este un loc perfect pentru toti cei care cauta o vacanta de vara pentru relaxare.

Localizare
Hotelul Halkidiki Palace este situat pe bratul Kassandra din Halkidiki, intre statiunile Polichrono si Hanioti, la aproximativ 2 km de Hanioti. Hotelul se afla la o distanta de 400 de metri de plaja. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de 90 km.

Facilitati hotel
Hotelul Halkidiki Palace pune la dispozitia turistilor piscina exterioara de dimensiune semiolimpica, cu adancimea cuprinsa intre 1 si 3 metri. Exista si o piscina pentru copii adiacenta de 80 cm adancime, bar la piscina, restaurant, acces Wi-Fi in spatiile publice gratuit, internet corner cu un calculator si un PlayStation, receptie 24 h, seif, salon cu TV, zona de lectura, biblioteca, parcare gratuita.Facilitati copii: Piscina in aer liber, loc de joaca.Plaja: Plaja publică cu pietricele se află la 400 m de hotel, iar intrarea în mare este lină. Plaja nu este organizată cu șezlonguri și umbrele.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere spatioase, renovate in 2011, ce sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, minifrigider (gratuit), TV, balcon sau terasa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Bar
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Parcare
Loc de joaca pt copii
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )

Locatie