Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Grecia


Descriere

Complexul Bella Grecia este așezat în apropierea unei plaje liniștite, între satele Hanioti și Polichrono, din Halkidiki. La hotel, oaspeții se pot relaxa la piscină sau plimbându-se prin grădina amenajată în curte, iar atracțiile din împrejurimi așteaptă să fie descoperite: o croazieră pe Marea Egee, către Sithonia – centrul peninsulei Halkidiki sau spre Muntele Athos sau o vizită culturală în Thessaloniki. Poate fi o alegere inspirată atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni care aleg să-și petreacă un sejur de cateva zile în Halkidiki.

Localizare

Bella Grecia se află între satele grecești Hanioti și Polichrono, la aproximativ 150 m de cea mai apropiată plajă și la numai o oră de condus față de Aeroportul Thessaloniki „Macedonia”. De aici se poate ajunge rapid în satul Hanioti, acesta fiind situat la doar 15 minute de mers pe jos. 

Facilitati hotel

Hotelul oferă o piscină exterioară (șezlonguri și umbrele la piscină, gratuit) în stil roman cu secțiune pentru copii, bar la piscină, o terasă unde oaspeții pot lua micul dejun sau servi pe parcursul zilei salate, pizza, gustări. În fiecare weekend, pe parcursul sezonului, se pot organiza barbeque seara. Alte facilități: loc de joacă pentru copii, internet Wi-Fi gratuit la piscină și recepție, parcare (gratuit), seif la recepție (contra cost, 10 euro/ săptămână).

Facilitati camere

Studiourile sunt luminoase și aerisite, pot găzdui 2-3 persoane, fiind dotate cu: aer condiționat (gratuit, in intervalul 15.06-15.09), TV, baie, chicinetă, frigider, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.