Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Apolamare, deschis in 2009, se bucura de o pozitie excelenta chiar pe plaja in zona rezidentiala din Hanioti, pe bratul Kassandra.

Localizare

Hotelul Apolamare se bucura de o pozitie excelenta chiar pe plaja in zona rezidentiala din Hanioti, pe bratul Kassandra. Distanta de la aeroportul international din Salonic este de 90 km, permitand un acces usor la toate zonele de interes din regiunea Halkidiki.

Facilitatile hotelului

Restaurantul elegant El Greco serveste micul dejun, pranz si cina in stil bufet, in timp ce barul de la piscina serveste bauturi Sunshine, cocktailuri si mese usoare. In satul Hanioti, oaspetii pot gasi mai multe baruri, taverne si restaurante. In zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit, iar in apropiere se afla o parcare gratuita. Activitati personalizate pentru copii sunt organizate in jurul piscinei si in zona de plaja in fiecare zi. Acestea includ jocuri creative, petreceri pentru copii si seara disco.

Facilitatile camerelor

Elinotel are camere cu aer conditionat si ofera mobilier de bun gust din lemn de culoare inchisa si draperii. Camerele sunt dotate cu un televizor cu ecran plat, minibar si seif. Toate camerele Apolamare au balcoane cu vederi minunate la gradina.

Activitati/Divertisment

Sala de fitness, karaoke.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie