Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU HOLIDAY PALACE


Descriere



Localizare

Situat in Kanoni, la doar 4 km de orasul Kerkyra si la 4 km de aeroport, hotelul Corfu Holiday Palace dispune de una dintre cele mai bune locatii cu o vedere panoramica asupra Marii Ionice.

Facilitati Hotel

Oaspetii hotelului beneficiaza de facilitati precum restaurant principal, restaurant la piscina, 3 baruri, 2 piscine, piscina interioara incalzita, sala de gimnastica complet echipata, health club cu 2 saune, masaj, solarium, tratamente de infrumusetare, 2 terenuri de tenis, casino, sporturi acvatice, receptie, lounge, conexiune la internet wi-fi (in zonele publice), magazin de suveniruri, seif, spalatorie, room service.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu mini bar sau mini frigider (in bungalow-uri), telefon, televizor, radio, aer conditionat individual, uscator de par, balcon sau terasa, gradina privata (in bungalow-uri), vedere la mare/ lac.

Facilitati copii

Pentru cei mici hotelul ofera piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, babysitting (la cerere), baby cot gratuit (la cerere).   

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://corfuholidaypalace.gr/) si a fact sheet-ului!


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
piscină interioară
Recepție 24h