Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Flaminingo este o locatie perfecta pentru o vacanta relaxanta care ofera o multime de servicii pentru toate gusturile clientilor.

Localizare: Hotelul Flamingo este localizat in zona centrala a statiunii Albena. In plus, este situat langa diverse magazine, iar Aeroportul Varna este la 40 de km distanta de hotel.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o plaja privata, restaurant cu o multitudine de preparate, un piano bar, bistro si un club de noapte. Hotelul are la dispozitie pentru clientii acestuia, centre spa si wellness, un salon de infrumusetare, un magazin de suveniruri si un centru de afaceri. Oaspetii pot practica o varietate de sporturi la hotel si anume: tenis, minigolf, bachet, simulator de golf, echitatie. Pentru iubitorii de sporturi acvatice, hotelul dispune si de practicarea windsurfing-ului si scufundari.

Dotari camere: Toate camerele hotelului au aer conditionat, o zona de relaxare, tv. seif, birou, minibar, balcon, bai cu dus sau cada si uscator de par.

Site: https://albena.bg/bg/flamingo-grand-hotel-spa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie