City break in Venetia la doar 204 euro !!!

  • Destinatie: Italia
  • Plecare: 01/07/2019
  • Sosire: 04/07/2019
  • Pret: €204

Servicii incluse cazare 3 nopti la Hotel: Mondial 3* mic dejun bilet de avion cu plecare din Bucuresti taxa de aeroport bagaj de mana checkin Servicii neincluse asistenta Descriere oferta Va multumim pentru interesul acordat ofertelor noastre. Asteptam cu nerabdare decizia dumneavoastra. In functie de bugetul pe care doriti sa il acordati acestei vacante, sau […]

Rezerva acum Intrebari?

Servicii incluse

cazare 3 nopti la Hotel: Mondial 3*
mic dejun
bilet de avion cu plecare din Bucuresti
taxa de aeroport
bagaj de mana
checkin

Servicii neincluse

asistenta

Descriere oferta

Va multumim pentru interesul acordat ofertelor noastre. Asteptam cu nerabdare decizia dumneavoastra. In functie de bugetul pe care doriti sa il acordati acestei vacante, sau orice alte preferinte personale, putem sa va oferim si alte variante care sa corespunda mai bine dorintelor dvs .
Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oferta actualizata in data de: 22.05.2019
mondial

Situat la numai 10 minute de mers cu autobuzul de centrul Veneţiei, Hotelul Mondial asigură locuri de parcare gratuite şi se află pe o stradă liniştită, mărginită de copaci. Camerele includ aer condiţionat şi baie privată.

Camerele au podea din lemn sau cu gresie şi sunt amenajate în culori calde pastelate, unele cu mobilier modern. În camere este disponibil acces la internet Wi-Fi gratuit pentru 90 de minute pe zi.
Agentia de turism Silver Holiday

Telefon: 0766 183 630

Telefon Fix: 0359 192 535

Adresa: Str. Republicii nr.28A, Oradea

Email: rezervari@silverholiday.ro

Website: www.silverholiday.ro